Shtyhet për më 29 maj seanca gjyqësore për zjarrin në spitalin modular të Tetovës

Shtyhet për më 29 maj seanca gjyqësore për zjarrin në spitalin modular të Tetovës

Ka dështuar mbajtja e seancës gjyqësore për djegien e Spitalit modular në Tetovë. Shkak për anulimin ishte mungesa e avokatit mbrojtës të ish drejtorit ekonomik të Spitalit të Tetovës, Artan Etemi. Gjykatësi i lëndës, vendosi që seanca e radhës të mbahet më 29 maj. Seanca gjyqësore për zjarrin në modularin e Tetovës ku humbën jetët 14 persona, ka filluar në 6 shtator dhe që atëherë, janë anuluar 14 seanca. Në seancën e radhës e cila do të mbahet në 29 maj, priten edhe fjalët përfundimtare para marrjes së vendimit përfundimtar. Në zjarrin për modularin e Tetovës, akuzohen 3 persona fizikë, përkatësisht ish Drejtorët e Spitalit klinik të Tetovës, Florin Besimi dhen Artan Etemi, mjeku Boban Vuçeski si dhe spitali i Tetovës si subjekt juridik.

LEXO EDHE:

Back to top button