Veljanovski: Ministri i Shëndetësisë nuk mundë të vendosë për asgjë, por i kërkohet nënshkrim për epideminë në Shkup

Veljanovski: Ministri i Shëndetësisë nuk mundë të vendosë për asgjë, por i kërkohet nënshkrim për epideminë në Shkup

Deputeti i VMRO-së Aleksandar Veljanovski parashtroi disa çështje në lidhje me iniciativën për shkarkimin e Mexhitit. Ai akuzoi Artan Grubin duke thënë se si është e mundur që të dërgojë mesazhe drejtorëve që të mos pranojnë vendime nga ministri aktual i Shëndetësisë dhe se si është e mundur në tjetrën anë të njejtit ministër i kërkohet që të nënshruaj gjendjen e epidemisë në Shkup.

LEXO EDHE:

Back to top button