Velkovski: Shumica parlamentare është e qëndrueshme, kjo tregohet nga votimi i interpelancës

Shumica parlamentare është e qëndrueshme, siç dëshmohet nga votimi i mbrëmshëm për interpelancën e Dimitrovit, tha në paraqitjen e sotme nëë emisionin “Rruga drejt” Në Alsat, deputeti dhe zëvendës koordinatori i grupit parlamentar i LSDM-së, Dime Velkovski. Siç tha ai, gjatë votimit, opozita, e cila njofton përpjekje për të formuar një shumicë të re parlamentare, arriti të sigurojë vetëm 53 vota.

“Kjo tregon që të gjitha ato përpjekje, ose deklarata nga opozita nuk janë realitet.” Procesi i punës së Kuvendit thjesht vazhdon. “Ne do të qëndrojmë përballë çdo sfide, e përsëris edhe një herë – koalicioni i përbërë nga më shumë parti, i udhëhequr nga LSDM është i qëndrueshëm dhe ne do t’i përmbushim plotësisht të gjitha detyrat përpara nesh,” tha Velkovski.

LEXO EDHE:

Back to top button