Viber mori një veçori të shkëlqyer – organizimin e bisedave në dosje

Harrojeni listën e pafundme të bisedave, përditësimi më i fundit i Viber sjell organizimin e pothuajse të gjitha bisedave në dosje

Viber, aplikacioni popullor i mesazheve, vazhdon të zgjerojë aftësitë e tij dhe sapo ka lançuar një funksion të ri, shumë të dobishëm – dosjet e bisedave – i cili do t’i ndihmojë përdoruesit të organizojnë më mirë pothuajse të gjitha bisedat e tyre në dosje të veçanta.

Funksioni i ri i lejon përdoruesit të krijojnë deri në pesë dosje speciale në të cilat do të vendosin korrespondencën e tyre pa kufizime, të cilat do të shfaqen në krye të faqes kryesore. Kjo do të thotë se është e mundur të grupohen, për shembull, anëtarët e familjes, miqtë ose kolegët. Pasi të krijohen këto dosje, emri i tyre mund të ndryshohet në çdo kohë dhe numri i mesazheve të palexuara që mund të shënohen si të lexuara do të shfaqet në anën e djathtë të tyre.

Përveç bisedave individuale, është e mundur të futni biseda në grup, kanale dhe komunitete në dosje.

Megjithatë, edhe pse nuk ka kufi për numrin e bisedave që mund të futen në dosje, Viber nuk do t’ju lejojë të vendosni gjithçka në to. Bisedat e fshehura, mesazhet Viber Pay, bisedat e llogarive të biznesit dhe ndërveprimet me klientët do të qëndrojnë jashtë këtyre dosjeve.

Kur do të mbërrijnë dosjet e bisedës?

Edhe pse janë lançuar, ne ende nuk i kemi marrë dosjet e bisedës. Kjo do të ndodhë pasi aplikacioni të përditësohet në versionin 22.0 ose më të lartë. Kompania thotë se do të duhen deri në dy muaj që funksioni i ri të arrijë të gjithë përdoruesit përmes dyqaneve të aplikacioneve Google Play dhe App Store.

Kur të arrijë më në fund, Viber do të njoftojë përdoruesit që kanë më shumë se 10 biseda për aftësitë e dosjes së bisedës. Përndryshe, funksioni i ri do të gjendet në seksionin Më shumë të faqes kryesore, ku do të jetë i disponueshëm nën opsionin Menaxho dosjet.

LEXO EDHE:

Back to top button