Videolotaria Kazinos Austria ka nisur një fushatë edukimi për rreziqet nga lojërat e tepërta të fatit

Videolotaria Kazinos Austria ka nisur një fushatë edukimi për rreziqet nga lojërat e tepërta të fatit

Videolotaria Kazinos Austria ka nisur një fushatë edukimi për rreziqet nga lojërat e tepërta të fatit. Qëllimi i fushatës është rritja e ndërgjegjësimit të publikut mbi pasoja negativat nevojave dhe evitimin e varësisë nga lojërat e tepërta.

Nga videolotaria thonë se synojnë të zvogëlojnë rrezikun për të gjithë lojtarët, veçanërisht ata që i përkasin kategorive vulnerabël sociale. Nën sloganin “LUAJ ME PËRGJEGJËSI”, në vitin 2019 është formuar një ekip me ekspertë të fushave të ndryshme.

Pavlinka Veskova, neuropsikiatre thotë se këshillat e ekspertëve kanë përfshirë të gjitha kategoritë në drejtim të masave parandaluese për të mos kaluar në varësi nga lojërat e fatit dhe me këtë rast në disa qytete janë formuar edhe këshillimore.

LEXO EDHE:

Back to top button