VLEN: Në Llërcë kemi marrë 498 vota, tani kemi një deputet më shumë

VLEN: Në Llërcë kemi marrë 498 vota, tani kemi një deputet më shumë

Koalicioni VLEN në një konferencë për shtyp thanë se kanë shënuar fitore në Llërcë, Komunën e Zhelinës.

Adnan Azizi tha se Frontit Europian tashmë do t’i merret një deputet.

“Unë deklaroj se fitorja e VLEN-it është spektakolare. Janë 498 vota për VLEN dhe Fronti Europian 48 vota. Goditjen gjithmonë BDI e ka marrë nga vendlindja ime, tashmë VLEN ka plus një deputetë dhe Fronti minus 1 deputet”, tha Azizi.

LEXO EDHE:

Back to top button