VLEN nuk është lejuar të mbajnë tubimin përmbyllës qendror në Sheshin Maqedonia

VLEN nuk është lejuar të mbajnë tubimin përmbyllës qendror në Sheshin Maqedonia

Koalicioni VLEN nuk është lejuar të mbajnë tubimin përmbyllës qendror në Sheshin Maqedonia. Për këtë akuzojnë kreun e Sarajit, Blerim Bexheti dhe kryetaren e Shkupit Danella Arsovska. Tubimi qendror i VLEN do të mbahet në Sheshin Skënderbeu në Shkup.

“Deri sot nuk kemi marr asnjë përgjigje, gjë që nënkupton se përgjigja është negative. Këtë vendim e kanë marrë kryetarja Danella Arsovska dhe Blerim Bexheti bashkë me Levicën të cilët janë në koalicion, në panik për të pamundësuar koalicionin VLEN të mbaj tubim”, tha Bashkim Hasani, VLEN.

 

LEXO EDHE:

Back to top button