Vuçiq: Jemi për kompromis, por jo për nënçmim të qytetarëve dhe shteti serb

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq deklaroi se do të bëjë përpjekje që të rruaj sigurinë e qytetarëve dhe se do të gjendet një rrugë për të furnizuar me gjërat elementare banorët e asaj zone. Ndërkohë që nënvizoi se Serbia është e gatshme për kompromis, por jo me çdo çmim.

- Advertisements -

“Ajo që është e sigurt është se do të tentojmë që të rruajmë sigurinë, kjo sa i përket palës serbe, për të tjetër nuk e di. Jemi të gatshëm për kompromis, por jo edhe për nënçmim të qytetarëve serb dhe shtetit serb. Ne duam të tregojmë vullnet të mirë dhe t’i japim kohë Prishtinës për të ndryshuar vendimet e këqija, nëse ata nuk duan, ne do të marrim masa për të mbrojtur Serbinë”, tha Vuçiq.

 

LEXO EDHE:

Back to top button