Vuçiq: Një Ballkan i hapur sjell vetëm të mira për kombet

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, në fjalimin e tij para hapjes së panairit “Winska Vizia” që mbahet në kuadër të nismës “Open Balkans”, theksoi se iniciativa do të vazhdojë të zhvillohet sepse nuk dëmton askënd dhe i sjell të mira popujve të të gjitha vendeve.përfshirë në të.

“Ky panair përfaqëson një nga hapat e rëndësishëm në konkretizimin shtesë të ideve dhe strategjive të Ballkanit të Hapur. Sigurisht që do të pasojnë hapa të tjerë të mëdhenj… Një Ballkan i hapur nuk i ka sjellë askujt asgjë të keqe, por sjell vetëm të mira për popujt dhe vendet tona”, tha Vuçiq.

LEXO EDHE:

Back to top button