WhatsApp ju lejon të bashkoheni në grupe dhe t’u shkruani atyre në të njëjtën kohë

WhatsApp ju lejon të bashkoheni në grupe dhe t'u shkruani atyre në të njëjtën kohë

Meta ka prezantuar disa veçori të reja në platformën e njohur të mesazheve WhatsApp që do ta bëjnë aplikacionin më të përdorshëm për grupe të mëdha njerëzish, duke përfshirë prezantimin e bisedës në Komunitete.

Biseda e komuniteteve është krijuar për të akomoduar më shumë grupe të lidhura në organizata më të mëdha, si p.sh. një lagje ose vend pune – një lloj si Slack ose Discord – dhe administratorët mund të dërgojnë njoftime për të gjithë komunitetin përmes kanaleve të njoftimit. Kompania fillimisht filloi testimin e Komuniteteve në prill dhe tani është në dispozicion për të gjithë.

Platforma prezanton gjithashtu disa veçori të reja që mund të përmirësojnë komunikimin e përditshëm:

  • sondazhet e reja të bisedës mund të jenë të dobishme për zgjedhjen e një date ose zgjedhjen e një filmi për të parë;
  • video thirrjet tani mbështesin deri në 32 pjesëmarrës;
  • dyfishoi madhësinë maksimale të grupit nga 512 në 1024 përdorues.

 

LEXO EDHE:

Back to top button