Zaev: Nga gjithë ne varet si do të jetë bota pas Kovid-19

“Nga të gjithë ne varet se si do të jetë bota pas Kovid-19, por tani e kemi mundësinë që nuk duhet ta humbasim për ta bërë atë më mirë. Bota po përballet me një armik të përbashkët i cili për një kohë shumë të shkurtër ka treguar se nuk njeh kufij. Qytetarët me të drejtë i kthyen sytë nga ne udhëheqësit, me pritje për të gjetur zgjidhje të shpejta dhe efikase. Çdo ditë po bëjmë përpjekje që të gjejmë një përgjigje adekuate për krizën të cilën bashkë duhet ta tejkalojmë. Këtu jemi të gjithë bashkë që të këmbejmë ide dhe praktikat më të mira  me qëllim që të gjejmë zgjidhje për këtë sfidë”, thekoi kryeministri Zoran Zaev në profilin e tij në Fejsbuk.

- Advertisements -

LEXO EDHE:

Back to top button