Zaev numëron prioritetet buxhetore, shëndeti i qytetarëve në rend të parë

Kryeministri Zoran Zaev derisa numëroi prioritetet buxhetore për vitin 2021, theksoi se prioritet numër një do të jetë shëndeti i qytetarëve. Më pas ai theksoi zhvillimin ekonomik dhe reformat në gjyqësor si dhe integrimin e vendit.

“Politikat buxhetore, prioritet numër një do të jetë shëndeti i qytetarëve, qëllimi i dytë do të jetë zhvillimi i ekonomisë, mbështetja e ekonomisë dhe ruajtja e vendeve të punës. Prioritet i tretë i politikës buxhetore do të jetë mbështetja e reformave në gjyqësor dhe integrimi i vendit:, deklaroi Zoran Zaev, kryeministër.

LEXO EDHE:

Back to top button