Zaev: Rrënimi i objektit te Mavrovasja, prioritetet i qeverisë


Zaev njofton se një nga prioritetet e qeverisë së ardhshme do të jetë prishja e objektit pa leje pranë qendrës tregtare Mavrovasja në Shkup. Ky objekt pa leje, tha Zaev do të duhet të prishet. Planet e prishjes tashmë janë duke u zhvilluar, tani po merren parasysh vetëm rregulloret ligjore që gjithçka të jetë në përputhje me ligjin.

Një nga gjërat e para është të rrënohet objekti te Mavrovasja. Sepse është ndërtim i paligjshëm dhe ne do të bëjmë gjithçka si qeveri, kemi zhvilluar ide, besoj se do t’i përcaktojmë ato me rregulloret ligjore në vend”-tha Zoran Zaev, mandatar.

LEXO EDHE:

Back to top button