Zaev: Shumë shpejt konferenca e parë mbarë-qeveritare për hapjen e negociatave me BE-në

Kryeministri Zoran Zaev në një konferencë për shtyp pranë Qeverisë, i shoqëruar nga Ministri i Jashtëm Bujar Osmani dhe Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Nikolla Dimitrov, tha se sot ka pasur një takim të frytshëm me përfaqësuesit më të lartë të Bashkimit Evropian, ku dhanë përkrahjen e fuqishme për përkushtim  për relatizimin e standardeve evropiane në të gjitha fushat. Sipas kryeministrit, shefat e diplomacisë evropiane në periudhën që vijon presin të mbarojnë të gjitha përgatitjet dhe harmonizimet që të mbahet konferenca e parë mbarë qeveritare që do të shënojë fillimin e mbylljes së kapitujve për anëtarësimin e vendit në Bashkimin Evropian.

- Advertisements -

 

LEXO EDHE:

Back to top button