Zaev prezanton 10 prioritete të Qeverisë për vitin 2021: “Vazhdojmë me zbatimin e reformave”

Edhe përkundër dështimit për hapjen e negociatave me BE-në, ne nuk do të ndalemi, përkundrazi vazhdojmë me reformat për të ndërtuar standard evropian këtu në vendin tonë.

“Nuk do të lejojmë ngadalësimin e reformave, do të vazhdojmë me ndërtimin e standardeve evropiane në shtëpi, duke mbrojtur identitetin dhe gjuhën maqedonase. Sot do të prezantoj projektet për vitin e ardhshëm. Këto projekte janë për standarde evropiane këtu në shtëpi. Të bëjmë jetën tonë këtu më të mirë”, deklaroi Zoran Zaev, kryeministër.

Mes prioriteteve në kuadër të “Aksioni 21”, Zaev numëroi: gjyqësorin, energjetikën, transparencë më të madhe të Komunave, modernizim të Koridorit 8, lufta kundër lajmeve të rrejshme-dezinformatave.

 

LEXO EDHE:

Back to top button