Zendelovska: Të gjithë pacientët mund të matin stresin oksidant

Në emisionin “Pasqyra e Shëndetit” në Alsat, u diskutua rreth GE132+Natural, antioksidanti që ndihmon në sëmundjet virusale, ku mbi këtë çështje foli dr. Dragica Zendelovska bashkëpunëtore shkencore, e cila tha se пër pacientët të cilët e pinë GE132+Natural, të gjithë mirë përfunduan studimin shkencoр, shkruan Alsat.

“Për pacientët të cilët e pinë GE132+Natural, në përgjithësi mund të them se të gjithë mirë kaluan, të gjithë mirë përfunduan studimin shkencor. Interesasnte është se ne duam që ky hulumtim, tani ka kolegë të rinj që do të vazhdojnë në ndonjë drejtim tjetër, patologji tjetër, të shohim si do të sillen parametrat laboratorike atje. Kështu që fushë për punë ka dhe ekziston, dëshirë ka, ekip ka, dhe shpresoj se gjithnjë e më shumë do t’ju gëzohem me studime të tilla shkencore”, tha Zendelovska

Ajo shton se të gjithë pacientët jo vetëm kur janë të sëmurë, mund të matin stresin oksidati, mund të matin koncentrimin e radikaleve të lira, mund të matin kapacitetin e tyre endogjen për të ditur nëse trupi I tyre jep përgjigje të mirë ndaj radikaleve të lira që fiziologjikisht krijohen në trupin tonë. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button