237 gjoba në Shkup, 69 për tejkalim të shpejtësisë

237 gjoba në Shkup, 69 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 237 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 69 për tejkalim të shpejtësisë, 18 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 6 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara.

Sipas njoftimit të MPB-së janë shqiptuar dhe 10 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes dhe 6 të tjera për kalim në të kuqe në semaforë…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button