412 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse


Gjatë 24 orëve të fundit (27/28.08.2020) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar 412 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse.

Ministria për Punë të Brendshme apelon tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga ana e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button