44 kanale të reja nga grupi DigitAlb falas me Move TV, platformën e transmetimit të MTEL

44 kanale të reja nga grupi DigitAlb falas me Move TV, platformën e transmetimit të MTEL

Përdoruesit e platformës së transmetimit të MTEL, Move Tv, tashmë do të mund të shijojnë 44 kanale të reja televizive nga grupi DigitAlb.

Move TV tani ka numrin më të madh të kanaleve televizive të ofruara nga çdo ofrues i telekomit në Maqedoni. Në përzgjedhjen tashmë të gjerë të kanaleve televizive, kompania i shton falas 44 kanale të reja televizive nga grupi DigitAlb. Me këtë, përdoruesit mund të zgjedhin nga mbi 250 kanale të përfshira në abonim që përfshin zhanre, gjuhë dhe kultura të ndryshme, pra ka diçka për të kënaqur të gjithë.

Nga aksioni sportiv deri te dokumentarët që nxitin mendimin, nga dramat emocionuese tek komeditë, mundësitë janë pafund.

Përveç një përzgjedhjeje prej mbi 250 kanalesh televizive, MOVE TV ofron gjithashtu një bibliotekë video me mbi 10.000 filma dhe seriale, dhe mundësinë për të dëgjuar radiostacionet më të mira vendase dhe rajonale. MOVE TV mund të përdoret në një pajisje televizive (e zakonshme me MOVE Android Box ose televizor inteligjent), në celular dhe tablet.

“MTEL si kompani jo vetëm që ripërcakton kënaqësinë e një oferte cilësore televizive, këtu ne i japim përdoruesve fuqinë për të marrë kontrollin e përvojës së tyre me platformën e transmetimit. Pavarësisht nëse jeni një entuziast i sportit, adhurues i filmave ose i shfaqjeve televizive, gama jonë e larmishme e ofertave siguron të ketë diçka për të gjithë. Kanalet sportive Arena, HBO, Superstar, Eurosport, BlitzTV janë të përfshira në tri pako të ndryshme me çmime veçanërisht të favorshme për përdoruesit në Maqedoni”, thonë nga kompania.

Një nga përfitimet kryesore për përdoruesit është mundësia për të vendosur në pauzë dhe rikthim të të gjitha kanaleve televizive në kohë reale, deri në 7 ditë mbrapa. Përveç kësaj, me MOVE Android Box çdo pajisje televizive bëhet inteligjente dhe MOVE TV mund të përdoret në 5 pajisje njëkohësisht në varësi të paketës së zgjedhur. Madje, të gjitha aktivitetet tuaja në platformë sinkronizohen në pajisjet e ndryshme ku e përdorni.

Mund të merrni më shumë informacion në numrin e telefonit 15010 ose në mtel.mk.

LEXO EDHE:

Back to top button