528 amendamente për Buxhetin e vitit 2021

Grupet parlamentare kanë dorëzuar në Kuvend 528 amendamente për Buxhetin e vitit 2021, debati parlamentar rreth tyre duhet të filloj nesër dhe do të zgjas 10 ditë.

- Advertisment -

Numri më i madh i amendamenteve janë parashtruar nga VMRO-DPMNE-ja, dhe atë 309, ndërsa pjesa tjetër janë nga Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa.

LEXO EDHE:

Back to top button