A janë të kënaqur qytetarët me qeverisjen e BDI-së, ja si votuan në Rruga Drejt

A janë të kënaqur qytetarët me qeverisjen e BDI-së, ja si votuan në Rruga Drejt

Sonte në “Rruga drejt”, në kuadër të analizës se çfarë kanë premtuar dhe çfarë nuk kanë realizuar ministrat dhe zëvendësministrat e BDI-së, Alsat, realizoi një POLL, ku pyeti shikuesit se a janë të kënaqur me udhëheqjen e kësaj partie këto vite.

Në këtë poll, votuan disa shikues derisa rezultati i tij doli të jetë që, 25% janë të kënaqur, derisa 75% e tyre nuk janë të kënaqur me qeverisjen e BDI-së.

LEXO EDHE: Grupi i zjarrit: Nuk e përjashtojmë fraksionimin!

LEXO EDHE:

Back to top button