Alarme për bomba në disa shkolla në Shkup

Alarme për bomba në disa shkolla në Shkup

Në disa shkolla në Shkup mëngjesin e sotëm përsëri ka pasur alarme për mjete shpërthyese. Nga Ministria e Punëve të Brendshme për MIA-n kanë konfirmuar se ka alarme të reja për bomba, por më shumë detaje paralajmërojnë për më vonë. Alarme për bomba, madje ditëve të fundit ka pasur në më shumë shkolla fillore dhe të mesme në Shkup.

LEXO EDHE:

Back to top button