Andi Ismaili, i riu që po rrëmben skenat ndërkombëtare

Andi Ismaili, i riu që po rrëmben skenat ndërkombëtare

Çdo ditë e më tepër shohim përfshirjen e djemve në vallëzim por edhe në tjerat drejtime të cilat për shumë e shumë vite janë konsideruar si tabu.

Një nga ata që ka vendosur ta ndjeke ëndërrën është edhe Andi Ismaili.

Ai për emisionin Ditë e Re e tregoi rrugëtimin e tij drejt vallëzimit modern dhe se si rastësia e bashkoi Andin atë që tash më është pjesë e pandashme e përditshmërisë së tij.

Edhe pse i ri në moshë, Andi numëron vende të shumta të rrëmbyera jo vetëm në gara në nivel nacional por edhe atë ndërkombëtar.

Andi me tej tregoi edhe dëshirën e tij që edhe në të ardhmen të vazhdojë të merret me vallëzimin modern. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button