ASH, babagjyshi dërgon dhurata për Qeverinë

Aleanca për Shqiptarët (ASH), nëpërmjet improvizimit të skenës me babagjyshin, kritikon pushtetin për politikat “pro” legalizimit të marijuhanës. Gjatë vitit që lejmë pas, sipas tyre, Qeverisë i mungoi sinqeriteti, morali dhe profesionalizmi kurse tani promovon praktika të dëmshme për brezat që vinë.

- Advertisment -

Këtë vit kam vendosur t’i sjellë Qeverisë disa dhurata nga rezultati i punës së saj gjatë këtij viti. Ndër dhuratat që ja kam sjellë kësaj Qeverie është 1 kg me miell të bardhë, sasia e të cilit është rritur shumë në shtetin tonë, si pasojë e këshilltarëve të mrekullueshëm të kësaj Qeverie. Po ashtu, u kam sjellë edhe disa produkte vendore të prodhuara në plantacionet e kryeministrit dhe familjarëve të tij që t’i kenë gati këtu në Qeveri në momentin që do ta legalizojnë marijuhanën, për t’i shitur produktet e tyre dhe për t’i helmuar fëmijët tanë. Gjithashtu Qeverisë I kam sjell 2-3 saksi që t’i mbjellin dhe t’i kultivojnë rrënjët e kanabisit -u shpreh Babagjyshi, Aleanca për Shqiptarët.

Alsat

LEXO EDHE:

Back to top button