Mickoski: Koha për ndryshime, kujdesuni për shëndetin tuaj

“Maqedonia është më e mirë se humbjet e shkaktuara nga qeveria. Ju meritoni fat. Ndryshimet janë të nevojshme dhe ndryshimet do të vijnë në vitin e ardhshëm. Fuqia është te njerëzit, ne jemi krijuesit e së ardhmes sonë, sepse ne qytetarët ëndërrojmë, besojmë dhe veprojmë. Ne nuk dorëzohemi, do të fitojmë. Ne kemi një detyrim ndaj fëmijëve tanë dhe paraardhësve tanë, të kemi një gjendje për të cilën do të jemi krenarë. Suksesi do të vijë me ndryshime që do të sjellin të vërtetën në vend të gënjeshtrave, më shumë para për qytetarët, siguri, drejtësi dhe dinjitet. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe mblidhni forcë, sepse 2021 do të jetë një vit ndryshimi që do t’ju sjellë më shumë kënaqësi, rritje të gëzimit dhe lumturisë që ndjek gjithmonë trimat”, deklaroi Hristijan Mickovski, Kryetar i VMRO DPMNE-së.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button