BDI-ja propozon Jeton Shaqirin për ministër të Shoqërisë Informatike dhe Administratës 


Jeton Shaqiri është propozim i BDI-së për ministër të Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Informacionin për MIA-n e konfirmuan nga BDI. Shaqiri është profesor në Universitetin Ndërkombëtar në Strugë.

Afati për shtrimin e propozimit për zgjedhjen e Qeverisë së re skadon më 2 shtator. Pas zgjedhjes së djeshme të Talat Xhaferit për kryetar të Kuvendit, pritet ditëve të ardhshme të caktohet seanca për zgjedhjen e qeverisë së re.

LEXO EDHE:

Back to top button