Bitcoin po kthehet? Kriptomonedha më e famshme u rrit mbi 20,000 dollarë për herë të parë në më shumë se dy muaj

Pas gati gjysmë viti me vlerë të ulët, kriptovalutat kryesore filluan të fitojnë çmim dhe Bitcoin kaloi 20,000 dollarë.

Kriptomonedha më e madhe dhe më e njohur në botë, Bitcoin, u rrit me 4.6 për qind në 20,853 dollarë sot, duke shtuar 922 dollarë nga mbyllja e mëparshme, raporton SEEbiz.

Kriptomonedha është rritur 26.4 për qind nga niveli i ulët vjetor prej 16,496 dollarësh që nga 1 janari.

Ether, kriptovaluta e lidhur me rrjetin e Blockchain Ethereum, u rrit 5,91 për qind në 1,536,9 dollarë sot, duke shtuar 85,90 dollarë në mbylljen e mëparshme.

Ndjenja midis investitorëve është duke u përmirësuar. Sipas Indeksit të Frikës dhe Lakmisë, një metrikë specifike e kriptove që mat ndjenjën duke përdorur pesë burime të peshuara, ndjenja e investitorëve për tregun arriti një nivel të lartë mujor.

 

 

 

Çmimi i Bitcoin tani është mbi nivelin e rëndësishëm psikologjik prej 21,000 dollarësh dhe shumë analistë dhe tregtarë po japin mendimet e tyre se kur çmimi i Bitcoin mund të fillojë të rritet më shumë.

LEXO EDHE:

Back to top button