Boçarovski kundër kryetarit të Komunës së Qendrës në lidhje me ndërtesat shumëkatëshe

Ministri i Transportit Blagoj Boçvarski kundër Kryetarit të Komunës së Qendrës Sasha Bogdanoviq në lidhje me pezullimin e planit të detajuar urbanistik për ndërtimin e ndërtesave shumëkatëshe përballë QTQ-së. Boçvarski pretendon se në dikasterin e tij nuk ka arritur elaborat për pezullimin e planit, megjithëse kryetari i komunës ka deklaruar vazhdimisht se ky dokument është dërguar. Vendimi nëse do të ndalet ndërtimi i ndërtesave shumëkatëshe përballë QTQ-së do të merret sot në një takim të komunës së Qendrës, pas së cilit publiku do të informohet, thotë Boçvarski.

- Advertisements -

Vendimi është i tyre që ata do të marrin sot në seancë të Këshillit të Komunës së Qendrës dhe pastaj ne presim të shohim nëse do të shkojnë në drejtim të kërkimit të ndërprerjes së ndonjë prej planeve, nëse është plan i tërë ose pjesë e planit. Menjëherë pas kësaj, brenda 15 ditëve, jemi të detyruar të japim mendim për këtë dhe ai i kthehet Këshillit Komunal për vendim përfundimtar- deklaroi Blagoj Boçvarski – Ministër i Transportit dhe Lidhjeve.

LEXO EDHE:

Back to top button