Bullgaria heq akcizën për energji elektrike dhe gazin natyror deri më 2025

Bullgaria heq akcizën për energji elektrike dhe gazin natyror deri më 2025

Parlamenti bullgar të mërkurën votoi për përjashtimin nga akciza e energjisë elektrike, gazit natyror dhe gazit natyror të lëngshëm deri më 30 qershor 2025. 

Ai miratoi përfundimisht pjesë të rishikimeve në buxhetin kombëtar, të cilat çojnë në ndryshime në aktet e akcizës dhe magazinat tatimore.

LEXO EDHE:

Back to top button