Cvetkoviq: Marsh protestues në mbështetje të viktimave të “Javna Sobës”

Drejtoresha Ekzekutive e Koalicionit “Margini”, pjesë e Platformës për Barazi Gjinore, Irena Cvetkoviq në emisionin e sotëm “360 Gradë” në Alsat konfirmoi informacionet se javën e ardhshme do të mbahet marshim proteste në mbështetje të viktimave të grupit “Javna Soba”. Siç tha ajo, marshimi do të zhvillohet të Mërkurën duke filluar nga ora 14:30.

Fillon para Ministrisë së Brendshme, dhe përfundon para Prokurorisë Themelore Publike, pikërisht me qëllim që të zgjohen këto dy institucione kryesore për trajtimin e problemit të Javna Sobës, por edhe në përgjithësi me dhunën seksuale dhe ngacmimet në vendin tonë, “tha Cvetkoviq.

LEXO EDHE:

Back to top button