Viktima e “Javna Soba-s”: E rëndësishme që ka filluar të zbardhet rasti, por duhet t’i shkohet deri në fund

Një nga viktimat e grupit “Javna Soba”, zonja Ana, e cila mori guximin e para që të flasë publikisht për përvojën e saj, në edicionin e sotëm të emisionit “360 gradë” në Alsat e vlerëson si pozitiv trajtimin e Ministrisë së Brendshme të të dyshuarve në grupin “Javna soba”, duke shtuar se…

- Advertisment -

Për mua ka rëndësi sepse shumë shpejtë lëvizën gjërat pasi e publikova videon dhe përmes videos doja të deklaroj se unë dhe shumë tjerë jemi të gatshëm për ndryshime në këtë shoqëri dhe mendoj që hapi i parë është mbyllja e “Javna Soba” dhe ndalimi i atyre personave. Në atë grup ka pasur shumë persona tjerë, jo vetëm pjesëmarrësit, por edhe persona tjerë që kanë mendime të këtilla”- thotë Ana duke shtuar se një prej synimeve që pret të arrihet është që secili njeri të mendoj se si duhet të sillet- tha ajo.

 

LEXO EDHE:

Back to top button