Digjen sërish barakat e Qytetit të Shkupit pranë parkut

Digjen sërish barakat ku më parë gjendej Gjykata për Sanksione në Parkun e Qytetit të Shkupit.

Zjarri i cili shpërtheu sonte rreth orës 21:00, siç njoftojnë nga zjarrfikësit e Shkupit, janë në terren disa ekipe zjarrfikësish me 6 automjete për të vënë nën kontroll zjarrin.

Kjo është hera e dytë për disa muaj që digjet këto baraka. Barakat e vjetra të Gjykatës janë djegur më 26 tetor dhe atëherë dëm ishte shkaktuar edhe në sallën “Partizani” dhe restorantin “Tomçe Sofka”.

LEXO EDHE:

Back to top button