Edhe aktori Morgan Freeman pjesë e listës, i ndalohet hyrja në Rusi

Edhe aktori Morgan Freeman pjesë e listës, i ndalohet hyrja në Rusi

Kremlini ka përditësuar “listën e ndalimit” të zyrtarëve amerikanë dhe figurave të famshme të cilëve u ndalohet hyrja në Rusi dhe një nga ato është edhe aktori Morgan Freeman. Ylli i Shawshank Redemption dhe Bruce Almighty është në mesin e 963 amerikanëve që iu ndalohet hyrja në Rusi.

Në këtë listë janë përfshirë edhe zyrtarët e lartë amerikanë, Joe Biden dhe Hillary Clinton.

Freeman tregoi një video promovuese të vitit 2017 për një organizatë të quajtur Komiteti për Hetimin e Rusisë, raporton CNN.

LEXO EDHE:

Back to top button