Estonia do të ndihmojë në dixhitalizimin e Maqedonisë së Veriut

Në Qeveri sot pritet të nënshkruhet marrëveshje mes ekzekutivit dhe Qendrës Estoneze për Zhvillim Ndërkombëtarë, përcjell Alsat. Sipas njoftimit të Qeverisë, marrëveshja trilaterale do të ndihmoj procesin e dixhitalizimit në vendin tonë.

- Advertisements -

Marrëveshja pritet të nënshkruhet nga zv/kryeministri për Çështje Evropiane Nikolla Dimitrov, ambasadroja e Estonisë në vendin tonë Kristi Karelson dhe ajo e SHBA-së, Kejt Meri Bërns.

Projketi do të duhet ta zbatojë Sekretariati për Çështje Evropiane, me ndihmë financiare nga SHBA, Estonia dhe ndihmë ekspertësh nga Qendra Estoneze për Zhvillim Ndërkombëtarë.

LEXO EDHE:

Back to top button