Komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të thata

Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore zhvillohet pa pengesa dhe kryesisht nëpër rrugë të thata, njoftojnë nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë. Intensiteti i trafikut në drejtimet rrugore jashtë qyteteve është mesatar. Në vendkalimet kufitare, nga ana e Republikës së Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata.

- Advertisements -

Nga LAMM rekomandojnë vozitje të kujdesshme dhe adaptim të shpejtësisë në bazë të sinjalistikës rrugore.

 

 

 

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button