Familja me 1042 vjet, rekord në Guinness

Një familje me 12 motra dhe vëllezër theu rekordin botëror Guinness për moshën më të lartë totale të kombinuar, me më të madhin në 97 vjeç dhe më të voglin në 75 vjeç. Familja D’Cruz ka një moshë të kombinuar prej 1,042 vjet e 315 ditë. Vëllezërit dhe motrat kanë lindur të gjithë nga të njëjtët prindër në Pakistan dhe tani jetojnë në të gjithë botën, përfshirë Kanadanë, Londrën, Zvicrën dhe SHBA-në. Megjithëse ata nuk jetojnë në të njëjtin vend, D’Cruz thonë se ata janë një familje e ngushtë që llogarisin arritjen e titullit të Rekordeve Botërore Guinness si një nga pikat kryesore të jetës së tyre.

YouTube video

LEXO EDHE:

Back to top button