Fenomeni i ndërtimit për të cilin po flet bota, më i shpejtë, më i lirë dhe më i sigurt. Ndërtesë 10 katëshe për 28 orë?

Fenomeni i ndërtimit për të cilin po flet bota, më i shpejtë, më i lirë dhe më i sigurt. Ndërtesë 10 katëshe për 28 orë?

Ndërtesa është 10 herë më e lehtë dhe shumë më rezistente ndaj fatkeqësive natyrore si tërmetet dhe tajfunet, ndryshe nga ndërtesat e ndërtuara në mënyrë konvencionale. Kompania kineze pretendon se kostot e ndërtimit janë shumë më të ulëta.

LEXO EDHE:

Back to top button