Filloi sot pagesa e pensioneve të qershorit

Filloi sot pagesa e pensioneve të qershorit

Të hënën nis pagesa e pensioneve të qershorit, të cilat vazhdojnë të paguhen para kohe.

Pagesa do të bëhet në katër grupe, sipas vlerës së pensionit:
Për pensione deri në 11.000 denarë, 28.06.2022 (e martë);
Për pensione në shumë prej 11.001-14.000 denarë, 29.06.2022 (e mërkurë);

Për pensione në shumë prej 14.001-18.000 denarë, 30.06.2022 (e enjte); dhe

Për pensione në vlerë mbi 18.001 denarë, 01.07.2022 (e premte).

LEXO EDHE:

Back to top button