Filmi i ri i Brad Pitt cilësohet si një nga më të shtrenjtët e të gjitha kohërave: Një shumë e pabesueshme parash është investuar në këtë arritje

Filmi i ri i Brad Pitt cilësohet si një nga më të shtrenjtët e të gjitha kohërave: Një shumë e pabesueshme parash është investuar në këtë arritje

Filmi i ri i Brad Pitt është shpallur zyrtarisht si një nga më të shtrenjtët e të gjitha kohërave, pasi buxheti i kësaj arritje ka kaluar një shumë të pabesueshme prej 300 milionë dollarësh.

Pitt luan një pilot të pensionuar të Formula 1 i cili fillon të stërvit një “djalë premtues” të luajtur nga Damson Idris. Kasti përfshin gjithashtu Carrie Condon, Javier Bardem dhe Tobias Menzies. I famshëm Lewis Hamilton nënshkruan si bashkëproducent.

 

 

Probleme financiare

Xhirimet filluan korrikun e kaluar në Çmimin e Madh të Britanisë, dhe projekti aktualisht po përballet me vështirësi financiare dhe ka nevojë për sukses të konsiderueshëm në arkë për t’u arritur. Fillimisht, buxheti pritej të ishte i lartë, por kostot aktuale u rritën për shkak të përdorimit të makinave reale të garave dhe respektimit të rregullave strikte të sigurisë.

Aktori i famshëm është filmuar në një version të modifikuar të Formula 2 që me të vërtetë i ngjan vizualisht një makine të Formula 1. Kjo makinë garash është ndërtuar nga Mercedes.

 

 

 

Për të mbuluar kostot e papritura, filmi duhet të fitojë më shumë se 750 milionë dollarë në arkat botërore, gjë që është shumë e vështirë edhe për një film të mbushur me yje.

Filmi është ende në paraprodhim, ndaj nuk dihet data specifike e publikimit. Pritet të jetë gati para fundit të vitit 2024 ose në fillim të vitit 2025. Titulli i kësaj arritjeje ende nuk është përcaktuar zyrtarisht, por titulli i punës është “Apex”. Ai është duke u filmuar për Apple TV dhe do të shfaqet në shërbimin e transmetimit.

LEXO EDHE:

Back to top button