Fondi Shëndetësor brifing për mediat, dy jave pas bllokimit të sistemit

Fondi Shëndetësor brifing për mediat, dy jave pas bllokimit të sistemit

Fondi Shëndetësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut, dy javë pas sulmit kibernetik, sot para mediave do të jep detaje rreth sulmit në fjalë dhe pasojave nga ky sulm.

Lajmi në përditësim…

 

LEXO EDHE:

Back to top button