Gabime të vogla që shkatërruan skena të mëdha të filmave botëror

Është e vështirë të përpiqesh të hysh në botën e biznesit të shfaqjeve dhe prandaj është çudi që disa shtesa të përpiqen të vjedhin vëmendjen.

- Advertisements -

Disa aktorë nuk mund të mos të tërheqin vëmendjen  e shikuesve, pavarësisht se janë vetëm në sfondin e një skene. Një faqe amerikane zbuloi momentet kur disa gabime shum të vogla gati shkatërruan filma, falë të qeshurave të tyre në segmente emocionale ose për shkak të buzëqeshjes në skena serioze.

EpiqLife

Shikuesit me sy shqiponje vunë re diçka mjaft të veçantë gjatë rimorkios së parë për Dunkirk-un e shumë pritur të Christopher Nolan në 2016. Një shtesë (rrethuar) mes një deti prej 1,500 artistësh mbështetës theu karakterin ndërsa ai u pa duke buzëqeshur ndërsa të tjerët tërhiqeshin nga frika e zërit të bombarduesve gjermanë të ardhshëm që fluturojnë mbi to në pamjen e gjatë 56 sekondëshe

 

EpiqLife

Në një skenë prekëse në Lord of the Rings: Kthimi i Mbretit, kur personazhi Arwen i paraqitet Aragorn si mbretëresha e tij pak pasi ai kurorëzohet Mbret i Gondor, një roje (në foto) në sfond nuk mund të ndihmonte por qesh më tepër sesa të portretizosh një fytyrë serioze

 

 

EpiqLife

Star Trek Into Darkness gjithashtu kishte një shtesë të buzëqeshur në një skenë të tmerrshme, me këtë aktor (në foto) duke buzëqeshur ndërsa dy anije të mëdha kozmike hynin në qytetin e tij

 

 

EpiqLife

Në një shembull tjetër, një darkë, me sa duket duke u përpjekur të mos shikonte drejtpërdrejt në kamera, u shfaq i ngrirë kur ishte ulur pas Robert De Niro në Goodfellas (1990), foto

 

 

 

EpiqLife

Në Teen Wolf, një ekstra (rrethuar) ekspozoi pak më shumë se sa donin të dilnin rastësisht në kamera me xhinse të hapura

 

 

 

 

EpiqLife

Një student (në foto) në Enter the Dragon është vërejtur duke buzëqeshur ndërsa rrethohet nga shokët e klasës me fytyrë guri gjatë një përleshjeje me Bruce Lee

 

 

 

EpiqLife

Është menduar se këtij ekstra që përdor fshesën në Quantum Of Solace iu tha që lehtë të rrëshqiste furçën e tij përgjatë tokës në mënyrë që të mos bënte shumë zhurmë ndërsa ‘fshihej’, megjithatë, ai humbi një goditje të gjatë dhe në vend të kësaj e ngrit mjetin e tij shumë lart trotuari

LEXO EDHE:

Back to top button