Gjendja e rrugëve, qarkullimi po zhvillohet pa probleme

Gjendja e rrugëve, qarkullimi po zhvillohet pa probleme

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, në rrugë të thata.

Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Rruga Ohër – Resnjë përmes Parkut Kombëtar të Galiçicës është hapur për qarkullim për të gjitha llojet e automjeteve me peshë totale deri në 3.5 tonë që nga 1 prilli 2024.

LEXO EDHE:

Back to top button