Gjobiten 119 vozitës në Shkup

Gjobiten 119 vozitës në Shkup

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsejtë 119 gjoba, dhe atë: 13 për kalim në të kuqe në semaforë, 8 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 5 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 5 për mosvënien e rripit të sigurisë, 4 për vozitje në gjendje të dehur, tre gjoba u shqiptuan për makina të paregjistruara…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button