Hallakamë në Kosovë/ Mësimdhënësit tentojnë ta sulmojnë kryetarin e SBAShK-ut

Hallakamë në Kosovë/ Mësimdhënësit tentojnë ta sulmojnë kryetarin e SBAShK-ut

Pas një debati të ashpër ndërmjet mësimdhënëseve dhe kryetarit të SBAShK-ut, ata kanë tentuar ta sulmojnë këtë të fundit, raporton Ekonomia Online.

LEXO EDHE:

Back to top button