Ideja e re e Musk: Twitter do të lejojë mediat të paguajnë për leximin

Ideja e re e Musk: Twitter do të lejojë mediat të paguajnë për leximin

Drejtori i Përgjithshëm i Twitter, Elon Musk, njoftoi se përdoruesit e platformës së tij do të mund të shmangin kostot mujore dhe se nga maji do të mund të paguajnë për tekst të lexuar.

Është një shërbim i ri me një klikim që, sipas Musk, mund të jetë një zgjidhje fitimprurëse si për median ashtu edhe për publikun, pasi kompanitë e medias do të jenë në gjendje t’u ngarkojnë lexuesve një çmim më të lartë për artikull pa parakushtin që lexuesit të paguajnë shuma e plotë e abonimit. .

Musk nuk ka specifikuar se çfarë përqindje do të marrë Twitter dhe as nuk ka zbuluar kushtet që ky rrjet social do të vendosë për mediat.

Nëse do të ndodhë vërtet këtë muaj është e vështirë të thuhet sepse Musk e ka zakon të shpallë diçka me pompozitet dhe më pas të vonojë pak me realizimin.

LEXO EDHE:

Back to top button