Instagram së shpejti mund të marrë chatbotin e tij të AI

Instagram së shpejti mund të marrë chatbotin e tij të AI

Chatbot-et e AI-së po bëhen gjithnjë e më të zakonshme dhe rrjeti social Instagram së shpejti mund të bëhet i veti.

Inxhinieri Alessandro Paluzzi pretendon se platforma në pronësi të Meta po përgatit chatbotin e saj të AI. Sipas pamjeve të ekranit që ai ndau, chatbot do të jetë në gjendje t’u përgjigjet pyetjeve dhe të japë këshilla, dhe përdoruesit do të mund të zgjedhin nga 30 personalitete.

Një chatbot mund të jetë shumë i dobishëm për ata që e kanë të vështirë të shkruajnë mesazhe dhe kanë nevojë për ndihmë dhe mund të bëhet pjesë e bisedës që përdoruesi po bën me dikë duke i përmendur me shenjën “@”.

Është ende herët për të thënë se kur ose nëse Instagram do ta prezantojë këtë veçori, por aty ku ka tym ka zjarr. CEO i Meta Mark Zuckerberg tha në shkurt se kompania po punon për personalitete të AI për Instagram, Messenger dhe WhatsApp.

Në të njëjtën kohë, Paluci është një burim shumë i besueshëm. Ai gjeti më parë prova të sistemit të verifikimit me pagesë të Instagramit disa javë përpara se Meta ta shpallte atë.

LEXO EDHE:

Back to top button