Italia në krizë të madhe për punëtorë, autoritetet ngrenë alarmin: Kemi nevojë për 1 milion punonjës!

Italia në krizë të madhe për punëtorë, autoritetet ngrenë alarmin: Kemi nevojë për 1 milion punonjës!

Ministrja e Punës e Italisë, Marina Elvira Calderone, ka thënë se vendi po përballet me një mungesë të madhe të fuqisë punëtore dhe se i mungojnë gjithsej një milion punëtorë në disa sektorë ekonomikë, shkruajnë mediat italiane.

LEXO EDHE:

Back to top button