Nëse e keni vendosur gabim tërë jetën freskuesin në guacën e tualetit, mësoni tani se si duhet!

Nëse e keni vendosur gabim tërë jetën freskuesin në guacën e tualetit, mësoni tani se si duhet!

Kohët e fundit, mediat sociale janë mbushur me video që pretendojnë se varja e një blloku freskues në njërën anë të tualetit është mënyra “e gabuar”.

Rezulton se i kemi përdorur të gjitha gabimisht. Kohët e fundit, mediat sociale janë vërshuar me video që pretendojnë se varja e një blloku në anë të guaskës është mënyra “e gabuar” për të përdorur këtë artikull pastrimi. Në vend që ta varni anash guaskës, grepin shtyjeni lart dhe nën skajin e guaskës, e cila e forcon atë në vend pa u dukur grepi. Kjo teknikë e pazakontë e bën të mundur që kapaku mund të mbështetet më mirë në guaskë.

@acetrainerfibaa Household hacks! #aussie #australian #hacks #householdhacks #funny #shock #facts #satisfying #fyp #foryou #fypシ #duet #viral #trend ♬ WHY ARE SOO MANY PEOPLE USING MY SOUND – ur mom

 

LEXO EDHE:

Back to top button