Japonezët gjejnë zgjidhjen ideale për të freskuar kafshët shtëpiake

Japonezët gjejnë zgjidhjen ideale për të freskuar kafshët shtëpiake

Një markë veshjesh japoneze ka menduar që të krijojë një freskuese të vogël që mund të vishet nga qentë e macet, në mënyrë që të mos e ndjejnë vapën e madhe të verës.

Pajisja është e vogël, e lehtë, funksionon me bateri dhe është e lidhur me një veshje të posaçme.

Shpikësja e kësaj freskueseje për kafshë, Rei Uzawa, thotë: “Qeni im e ndjente shumë vapën kur dilte xhiro dhe doja t’i jepja një zgjidhje këtij problemi”.

LEXO EDHE:

Back to top button