Kanellon me spinaq dhe tre lloje djathi

Kanellon me spinaq dhe tre lloje djathi

Një ide e mrekullueshme për drekë që nuk kërkon mish.

Përbërësit :

– 200 g kaneloni

– 400 ml salcë domate

– 500 gr spinaq

– 100 g qepë të kuqe

– 50 gr puter

– kripë, piper dhe erëza sipas dëshirës

– 300 g rikota

– 200 g mocarela

– Parmixhano për spërkatje

Përgatitja :

Në gjalpin e ngrohur skuqni qepën e grirë, spërkatni me erëza, shtoni spinaqin e pastruar dhe të larë, më pas përzieni pak. Në fund, përzieni rikotën.

Vendosim salcën e domates në një enë rezistente ndaj zjarrit, më pas zhysim në të kanelonët e mbushur me mbushjen e përgatitur, e mbulojmë me mocarela të prera në feta dhe e spërkasim me parmixhan. Piqet në furrë të nxehur në 200 gradë Celsius për rreth 40 minuta. Ju bëftë mirë!

LEXO EDHE:

Back to top button